Брачни халки за сватбеният ден

Сватбените пръстени са символ на любов и вярност, защото нерв се простира до сърцето от безименния пръст ??

Но как да изберем правилните сватбени пръстени ?

? Как да изберем най-добрият сватбен фотограф в София!

?Избор на метал

Най-популярните: жълто, червено и бяло злато, сребро, платина.

? Бъдете

?ръководени от вашия вкус и усещания Задължително е да изпробвате няколко различни модела. Случва се така, че моделът на пръстена със снимката в каталога, в действителност не изглежда толкова впечатляващ или се оказва напълно неудобен. ?Трябва да ви е удобно с пръстена, защото сега няма да се разделите с него.

?

?Пръстени със или без камък

За да изберете правилния сватбен пръстен с камък, трябва да вземете решение за кройката, размера и вида на минерала. Традиционните камъни за сватбени пръстени са скъпоценни: диамант, сапфир, изумруд, рубин.

?

?Изберете Практически

Пръстени не трябва да падат, пада или нулата. Ще ходите с тях цял живот. Сватбените пръстени трябва да бъдат безупречни във всеки смисъл.

Изберете

?правилния размер

Сватбеният пръстен трябва да е малко разхлабен, но да не отлети от пръста ви при първа възможност. При горещо време пръстите леко се разширяват, а при студено, напротив, се стесняват. Ако пръстенът седи гръб до гръб, не бива да го купувате.

? На първо място, изберете онези пръстени, които харесвате. Чувствайте се свободни да бъдете смели и необикновени.

Предметите не се сбъдват, предразсъдъците се сриват и се създават шаблони, за да се разкъсат.

Вашето семейство е уникално, сватбените ви пръстени също.

Сватбени аксесоари

 

Цялата картина на сватбата се състои не само от рокля, торта и кола – това е важно, но стилът се проявява в малките неща, именно детайлите задават настроението за цялото тържество.

?

Стилът на празника се предава от малки неща: текстурата на покривката, сянката на пистата, чадърите в зоната за фотосесията, стилът на ръкавиците на булката, бутониерите на гостите, дизайнът на книгата с пожелания. Това са всички аксесоари.

Струва си да се обърне внимание на такива детайли като: цветя на капака на автомобилите, бутониери на вратите, номера на поръчките.

Можете да си купите готови бижута, само не разчитайте на съвременните тенденции. И ако искате да подредите кола с вкус, трябва да се свържете с декоратор или цветар.

?

Също така, за рисуване в службата по вписванията са необходими очила и възглавница за пръстени. За изходна церемония – сватбена арка, маса за рисуване, столове за гости и декор за тях, празнична пътека. ?

Ако снимките се извършват във фото студио, а след това, най-вероятно, там ще бъдат снабдени с необходимите данни.

За фотосесия сред природата трябва сами да подготвите аксесоари. ?

Погрижете се за декорацията на залата, подаръците за гости, книга с пожелания, карти за сядане … и това не е целият списък. Всичко зависи от вашите фантазии и желания.

?

Обърнете внимание на ръчно изработените аксесоари – те са сладки и търсени. Хората са така подредени, че винаги ценят уникалните неща по-високо. Ръчно изработените никога няма да излязат от мода.

?

Можете да посетите магазини или булчински салони, но изборът често е ограничен. Случва се да трябва да обиколите половината град, преди да намерите желания детайл за сватбата.

?

Избор от аксесоари се предлага и в онлайн магазините. Но картината може да не съвпада с описанието. Уебсайтовете често не публикуват отрицателни отзиви за своите продукти, за да не им развалят репутацията.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply