Облекла и аксесоари за лятна ваканция

Задължителните аксесоари за плажа са прекрасна слънчева шапка, бански костюм, слънчеви очила и саргон, а бижута, грим, шнорхел и т.н. са по избор. Може да се чувствате изкушени да вземете повече неща със себе си, за да се чувствате приятно и комфортно на вашата лятна ваканция, но обикновено човек е ограничен от мястото в куфарите си.

Чифт шорти, мини пола, рокля, летни дънки и няколко тениски и потници са всичко, от което се нуждаете за ваканцията. Изберете дрехи, изработени от естествени, дишащи тъкани и вземете само ниски, удобни обувки като сандали и чехли.

Бански костюм

Трябва да имате бански костюми за дами, независимо дали е цял или от две части. Заложете на бански в колоритни, игриви цветове, за да се забавлявате ида имате повече самочувствие.

Саронг за плаж

Ако не сте в най-добрата си форма, саронгът е иделният избор за вас! Той ще подобри вида ви напълно. Изберете саронг в контрастни цветове. Уверете се, че вашия бански костюм и саргона се съчетават добре. Заложете на колоритни цветове и го сдвоите с подходящите аксесоари.

Шнорхел за плаж

Това не е задължително, но за хората, които се интересуват от гмуркането, могат да носят шнорхел или друго необходимо оборудване.

Шапки за плажа

Може да вземете шапки, за да се предпазвате от слънцето – те се предлагат в многобройни стилове, цветове и модели. Прекрасна идея е да вземете със себе си сламена шапка с една флорална лента, увита около нея.

Грим за плаж

Независимо дали става въпрос за небрежен дневен грим или за по-сериозен грим за вечеря, уверете се, че имате водоустойчива спирала, очна линия, червило, блясък за устни, овлажнител, основа за грим и т.н. Слънчевият лосион против изгаряне е задължителен!

Морски бижута от мъниста

Най-подходящите бижута за море са тези, които са направени от слама, миди, рапани, плетива на една кука и други. Мънистата са един от най-често използваните материали за плажни бижута. Вземете със себе си колиета, обеци и гривни, направени от поразително красиви, оцветени мъниста.

Обувки за плаж

Изберете обувки, подходящи за плаж, с шикозни декорации за полуофициални поводи и разходки по морския бряг.

Аксесоари за коса за плаж

Използвайте живи цветни ленти, диадеми, шноли и фиби, подходящи за плаж, като тези, декорирани със звезди, миди или морски черупки.

Плетени бижута за плаж

Плетените бижута също са много популярни, тъй като те са на разположение в очарователни цветове и разнообразие от дизайни. Плетените гривни и колиета са точно това, от което се нуждаете за тиха и спокойна вечер на плажа. Свържете ги с подходящите дрехи и ще получите завършен, морски тоалет.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply