Вземи Google AdWords сертификат!

Само сега имате невероятната възможност да се запишете за Google Adwords курс, който носи така мечтания сертификат за всички маркетинг специалисти – ADWORDS QUALIFIED INDIVIDUAL.

Благодарение на Interactive Seminars, най-добрите експерти ще Ви подготвят за крайния изпит по сдобиване с така важната характеристика.

adwords тренинг

Семинарите ще се провеждат през месец Юли, като периода обхваща от 1 до 22 юли в Central Park Hotel.

Какво ще получите:

  • Изключително добро,  практическо обучение
  • Ваучер на стойност 150$ за явяване на изпитите по сертификация
  • Ваучер за 90лв. за реклама в Google AdWords
  • Обяд
  • Кафе паузи

Лектори:

Ивелина Манова е доказан експерт и има стаж в много компании занимаващи се с онлайн маркетинг сред които и Interactive Share. Тя е един от тримата експерти в България с квалификация Google AdWords Certified trainers. В момента работи като консултант и треньор на Google Engage for Agencies и други събития.

Рая Янакиева е дългогодишен SEM експерт и притежава сертификат за AdWords Certified Individual. В момента работи като SEM Expert в дигитална агенция Interactive Share. Рая е сертифициран специалист за Google AdWords.

Как протича курсът:

1-ви юли – Google AdWords Fundamentals – запознаване с възможностите на платформата, опциите за създаване и настройки на акаунти, различни рекламни формати, едновременно управление на голям брой AdWords акаунти, измерване и оптимизиране на кампанията.

8-ми юли – Google AdWords Search – рекламата в мрежата за търсене, структурата на акаунт, най-важните показатели, полезни инструменти, възможности за оптимизиране и AdWords API, AdWords Editor.

15-ти юли – Google AdWords Display – реклама в Display мрежата от сайтове на Google, планиране на кампаниите, възможности за таргетиране и оптимизиране на резултатите, реклама в Youtube.

22-ри юли –  Изпитен ден – Получаване на безплатен ваучер, покриващ таксата за явяване на три изпита на обща стойност $150.00. Присъствено явяване на сертификационен изпит.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *