Запознати ли се със супер актуалните тенденции при мебелите?

stil-v-mebeliteВ началото на всеки интериорен проект, ние се чудим в какъв стил да създадем нашия дизайн у дома, за да се чувстваме добре в тази среда. Тази публикация има за цел да подчертае основните характеристики за всеки един от стиловете в интериорния дизайн, като ще се опитаме да опишем някои по-специфични особености на мебели и интериорни продукти, които илюстрират всеки стил поотделно. Ето и основните трендове:

 

  1. Mid-Century Modern. Мебелите в този стил са много разнообразни и могат да се допълват с безброй стилове дизайни. Експериментирайте, като се стараете да смесвате до получаване на позитивен и релаксиращ декор.

 

  1. Индустриален. В зависимост от вашия вкус, може да се опитате да създадете по-лек, шикозен външен вид или по-тъмен, антични дизайн. Възстановяването на мебели от този период е възможно, за да набавите по-висок клас промишлени дизайни, ако имате това желание.

 

  1. Морски. Вашите възможности за декоративни акценти са много: миди в прозрачни буркани, юта-въжета, гребла, платноходки, навигационни карти и каквото въображението ви ви подсказва!

 

  1. Скандинавски. За да се получи този стил чист, гъвкав и естетически издържан в дома ви, разгледайте уредени колекции на скандинавски мебели в Интернет.

 

  1. Бохемски. Съставът на мебелите в духа на тази школа е естествен и вдъхновен от номадския и етнически начин на живот. Boho шик обича текстил, дърво, животински кожи и метални акценти. Ключът е да се представи внимателно безгрижието, лекото отношение към живота, яркостта и пищността на бохемския начин на живот и жизнената философия на бохемите. Това може да постигнете с целенасочено „разхвърлян” или „небрежен” изглед.

 

  1. Ранчо. Идеята на този стил е домът да бъде със свеж и приветлив интериор. Използвайте за модел къщите от средата на миналия век, за да направите вашия интериорен дизайн да изглежда малко pass? /старомоден/.

 

 

  1. Шаби Шик. Декоративните акценти за Опърпан Шик декор трябва да са меки и пищни, често с адаптирани и актуализирани средства, за да донесе на цялостния интериорен дизайн, съвременен стандарт.

 

  1. Urban Modern. Градският модерен интериорен дизайн произтича от съвременните дизайнерски тавани в по-големите градове. Като сигнали от тяхната космополитна среда, градския модерен стил е симбиоза на различни противоположни и взаимно допълващи се качества.

 

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *