ИДЕИ ЗА УКРАСА НА ВСЯКА СТЕНА ВЪВ ВАШИЯ ДОМ С КАРТИНИ И ЩАМПИ

Неведнъж сме обмисляли да декорираме стените с красиви и ефектни картини. С тях можем да придадем нотка цвят на околната среда, да генерираме контрасти и да предоставим специфична тема. В крайна сметка това е начин за предаване на личността и показване на нашия вкус към изкуството.

Изкуството се превръща в средство за изразяване. Има различни тенденции и жанрове, които се вписват много добре в дома. В допълнение, той има способността да предава емоции както с цветовете, така и с изображенията. У дома ни помага да изпълним стаите със стил и да изградим атрактивен и интересен естетически дискурс. 

Идеята е да използваме маслени платна, акварелни листове, щампи, рамкирани скици и др. Всъщност има много начини, по които можем да творим изкуство в декорацията на дома.

Хармония в салона

Ако не знаете как да декорирате салона, изберете картини в същия стил като останалата част от стаята. Изберете тема или доминиращ цвят и закачете картините си. Синьото предава спокойствие, чистота и свежест.

Симетрия

Тези видове композиции създават усещане за ред. Те обикновено се използват в среди в минималистичен стил, но също и в по-класически домове. Напротив, асиметричното разположение придава по-визуален, динамичен и весел характер.

За деца

В една детска стая развихрете въображението си. Изберете цветни картини, забавни рамки, листове с любимите им герои или рамкирайте рисунките им.

Цветна експлозия

За да украсим бяла стая, можем да прибегнем до наситена червена картина, която привлича вниманието. То ще се превърне в главния герой на стаята и ще привлече всички погледи.

Геометрии

Друг начин за разкрасяване на всекидневната е чрез чаршафи с геометрични щампиВ този случай, в студени и топли тонове, за да се получат цветови контрасти.

Композиция в земни тонове

За да украсите стената, където е леглото ви, тези картини с цветни полета в земни тонове са много интересна формула за допълване на останалите есенни тонове, които царуват в тази спалня.

 Класическа тенденция

Не забравяйте, че ако искате по-класически вид, натюрмортите и картините с цветя са фантастична идея. Те предават цвят, свежест и много радост. Освен това е необходимо да се подчертае колко добре изглеждат тези добри и красиви рамки.

Контрасти

За съчетаване на цветовете по стените, една картина може да бъде алтернатива на контраста и да създаде определена визуална хармония в цялото.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *