Какво представляват изгребните ями

изгребни ями
изгребни ями

Водоплътните изгребни ями ни служат за отвеждане и последващо съхранение на отпадните (фекални) води в обекти (къщи, хижи, хотели, вили), които нямат възможност за монтаж на пречиствателна станция поради някаква конкретна причина.

За да бъдат изработени водоплътни изгребни ями се използва висококачествени полипропиленови плоскости, които са с различна дебелина в зависимост от формата и обема. Те могат да бъдат правоъгълни или кръгли, със стандартни размери или по заявка на клиента. Предварително трябва да се изчислят параметрите, които ще са нужни за поставянето на изгребната яма. Също така да се определи бюджет, който ще покрива всички нужди по направата на изгребна яма. Ние препоръчваме използването на изгребни ями от фирма EcoTeam, защото са тествани и високо надеждни.

Спрямо разположението на канализацията се определят капаците, отделенията и позицията на входната тръба. Задължително не трябва да се поставя изходни тръби или помпи, защото по този начин умишлено се замърсява почвата. Нарушава се природния баланс и се появяват различни видове бактерии, които често попадат във водните ресурси.

Ефективният обем на водоплътни изгребни ями е изчерпан, когато те се запълнят до долния ръб на тръбата за вливане. При необходимост от подсилване капаците и цялостната конструкция на водоплътни изгребни ями могат да бъдат монтирани до степен, където е предвидено, че има пешеходни зони. При стартирането на монтаж в зона на преминаване на автомобили, над водоплътни изгребни ями трябва да се изгради специална бетонова защитна плоча. В зависимост от това какво желае клиента е възможно комбинирането на няколко водоплътни изгребни ями свързани помежду си, както и система за дистанционно изгребване на отпадните води. Системата позволява монтажа на водоплътните изгребни ями да бъдат разположени навътре в имота. По този начин се решава проблема с навлизането на тежката специализирана техника.

Водоплътните изгребни ями отговарят на последни европейски стандарти за качество на системата и материалите, от която е направена. По този начин се гарантира качество на клиентите за използването на този вид висококачествен битов продукт.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *