Как да носите кецовете

download copy copyУдобството на този тип обувки ги прави подходящи не само за разходка в парка или в мола , но дори и на работното място.В тази статия ще дадем няколко примери за това как да ги носите.

Баскетболните маратонки са подходящи единствено и само за спорт, но въпреки това днес високите и груби маратонки са навлезнали в ежедневието ни. Те се комбинират идеално с ежедневните ни дрехи- както с тесни дънки , така и с широки рапарски панталони.

Класическите кецове са тези обувки , които можем да носм с почти всякакви дрехи. Тези кецове без излишни шарки , капси и бродерийки и са неподвластни на модата. Те  отиват на всичко – дънки , джинси, спортноелегантни панталони, дори и на ежедневни рокли и поли.

Не носете чорапите над глезена! Чорапите ви не трябва да излизат от височината на кецовете, т. е. те не трябва да се виждат. Но това не значи, че трябва да ги носите на бос крак- в никакъв случай!

Навийте крачолите си! Ако подвиете внимателно някои тесни дънки или панталони, все едно, че сте се подготвили за дъжд, ще изглеждате актуално. Подгъвът да е около сантиметър над кокалчето на глезена. С този трик  ще придадете по-голяма значимост на обувките си и по този начин ще привличете вниманието към тях.

Днес на пазара се предлагат най- различни модели кецове. Разнообразието им е огромно- с тънки или по- дебели подметки, с платформа, едноцветни и с всякакви мотиви и шарки, с капси, с камъни, с ресни и какви ли не още куп акценти. Може да се каже, че моделите, които са доста претрупани са поп фолка при кецовете. Те са много актуални, но ако желаете да постигнете стил във вашето ежедневие, заложете на класическите и по- изчистени модели, които ще можете да носите на почти всичко и навсякаъде.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *