Кето сладкарски изделия – сладкото, с което поддържате форма

Вероятно всеки мечтае да яде лакомства и да не прибавя нито сантиметър в талията и ханша. Това за много доскоро изглеждаше невъзможно. Много модели на хранене, включително веганство и суровоядство, предлагат алтернативи на сладкишите. Но по отношение на вкуса, той не замества традиционните десерти. Кето диета с високо съдържание на мазнини и протеини и с ниско съдържание на въглехидрати се счита за една от най-балансираните. Номерът на тази диета е, че можете дори да ядете кето торти сладкиши. Можете да опитате любимия си десерт и все пак да останете във форма.

Как може да ядете кето сладкиши и да поддържате добра форма?

Кетогенната диета включва свеждане до минимум на приема на въглехидрати, докато човек продължава да яде необходимите мазнини и протеини. Един от принципите е да се развие метаболитна гъвкавост, когато тялото лесно може да премине от въглехидрати към мазнини.

Тъй като тялото се храни основно с въглехидрати, когато те са недостатъчни, той започва да разгражда мазнините. Наистина не е мит, че не е нужно да броите калории на кето. Основното нещо е да ядете умерено, не повече, отколкото тялото изисква. Инсулинът на такава диета почти не се повишава и съответно нищо не се отлага в мазнините, дори често да консумирате кето десерти.

С какво вкусът на кето десерт се различава от оригиналната рецепта?

Когато опитате кето десерти ще разберете веднага, че те са по-вкусни от обикновените десерти. Десертът е традиционен завършек на всяка вечеря или обяд. Трудно е да си представим празнична трапеза без вкусна кето торта поръчка от препоръчана сладкарница.

А какво да кажем за кето сладки?

Кето сладки се приготвят без обичайното брашно – пшенично или ръжено, като то се заменя с брашно от ядки и семена. Идеалният кето десерт трябва да е с ниско съдържание на въглехидрати, с ниско съдържание на протеини и без грам захар! Изглежда, че с такива ограничения можете да забравите за сладкото завинаги. Но това не е така: кето десертите, с правилния подход към готвенето, по никакъв начин не отстъпват по вкус на оригиналите с високо съдържание на въглехидрати!

Кето десертите помагат за понижаване на нивата на холестерола в кръвта, нормализират хормоните и функционирането на храносмилателната система. Замяната на пшенично брашно с други видове, направени от ядки и семена, ви позволява да хапвате вкусни и здравословни десерти с минимално количество калории. Така можете да се придържате към кето диета и да се отдадете на вкусните кето десерти в RawCakes.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *