Малки, но много мощни камери за наблюдение, които ще бъдат ценни помощници

Камери
Камери

И техниката може да ви бъде много ценен помощник. Особено в скритите действия. Или просто в охраната на дома ви. Защото в много случаи малките неща вършат много големи неща. И полезни. Такива неща може да са малките камери за наблюдение. Монтирани в предмети, прилични на всички останали в дома ви – химикалки, очила, часовници, огледала, картини, елка, компютърна мишка, уеб камера, запалки и много, много други. Всички те имащи една основна цел – да предоставят актуална информация за случващото се в наблюдаваното помещение.

Поставени на ключови места с програмирани детектори за движение, тези камери за наблюдение, намиращи се в малки предмети, са идеалното средство за охрана, когато не искаме да се вижда директно устройството за видеонаблюдение, което може да запише всяка стъпка на хората в дадено помещение.

Ако например чувствате, че нещо не е наред с вашата връзка и по-точно партньора ви се държи странно, тогава преди да вдигнете скандал и така тотално да го отдалечите от себе си, постъпете хитро и сложете една камера в спалнята или пък му подарете нова химикалка, която като една истинска камера за наблюдение ще ви покае имате ли повод за тревоги. И когато видите, че другия човек е просто в главата ви, може би е време да поработите от своя страна върху връзката ви. А не да я оставяте на автопилот.

Когато сте в командировка, един сигурен начин, че ще сте винаги до любимите ви хора е именно една камера за наблюдение, по възможност IP камера, която ще ви покаже всичко, което се случва в реално време. Даже може да си говорите, защото повечето такива камери разполагат и с обратна аудио връзка. Разберете дали децата си мият зъбите, дали пък не ядат сладкиши на вечеря и изобщо как се справя татко със своите задължения. Или бавачката. Винаги може да се намери полезно приложение на една или няколко мини камери за наблюдение, даже и да си мислите, че нямате нужда от тях. Може да ги поставите в плюшени играчки или дори в кухнята. Това че са малки, тези камери на наблюдение, не означава, че и възможностите им са малки – напротив, те ще ви дадат огромна възможност да гледате всичко, навреме и в актуален формат. За да бъдете винаги информирани. И да предприемете действия. 

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *