Масивните накити – хит в бижутерийния бизнес

Масивните бижута са топ тенденция за тази и следващата година (кой знае може да се задържат и по – дълго). Огромните и пищни обици, гривни, колиета и пръстени са на „гребена на вълната” в момента и са предпочитан аксесоар, както то VIP персоните, така и от по – обикновените жени.

Солидните накити се справят идеално със задачата да придават завършен вид на малко по – екстравагантната визия на модерните дами, които обичат да са в центъра на вниманието и държат да бъдат забелязани.

Как да ги носим?

Тъй – като сами по себе си тези бижута привличат доста вниманието, те неизбежно се превръщат в акцент на цялостната ни визия и ние трябва да съумеем да подберем правилните комбинации. Стилът и облеклото ни е задължително да са съобразени с тези ярки, големи бижута.

За да не изпадаме в куриозни ситуации и да се радваме на стилен външен вид трябва да имаме предвид следните правила:

Когато бижуто е по – скромно в своите форми и цветове можем да си позволим по – шарени десени за нашите дрехи, както и по – голяма заигравка с формите и кройките на тоалета.

И обратно – когато бижуто е многоцветно, ярко, с пищни форми, кристали Сваровски и грандиозни размери, трябва да заложим на по – семплите, изчистени тоалети, както и да сведем до минимум допълнителните аксесоари (напр. колан). Чантата и обувките също не бива да са прекалено екстравагантни, а по – скоро леко допълнение към тоалета.

Световно утвърдените модни дизайнери обаче винаги успяват да ни изненадат. Те абсолютно отказват да спазват, каквито и да било правила в съчетанието на дрехи и аксесоари. Така че всеки е свободен да импровизира и да изразява себе си, така както му харесва.

Световно известни марки, като Dolce&Gabbana, Dior, Chanel, Blumarine, Oscar de la Renta, Givenchy и много други са избрали именно огромните бижута за акцент в своите колекции. Разнообразие от материали и цветове присъстват на модния подиум – огромни перли, масивни метални бижута, сребро, злато, камъни с грандиозни размери, пищни пера, конци и какво ли още не… Ако искате да сте актуални и в крак с модните тенденции заложете на масивните украшения.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *