Мраморна мивка в баня

Получава се парадокс когато се говори за мивка за баня направена от мрамор, просто защото това е материал, който коренно се различава от фаянса. Въпреки това мивките за баня влизат в категорията санитарен фаянс и трябва да се третират като такива от гледна точка на практичност, безопасност, визия. Затова в този текст ще направим един обзор на мраморните мивки, които може да се ползват в банята.

 

Мраморът е красив материал, който изглежда добре почти навсякъде. Всяка част от банята се използва често, но мивката е нещо, което не само е в почти постоянна употреба, но и действа като централна фокусна точка в помещението. Искате мивката да е функционална, но също така да е нещо, което се откроява и изглежда приятно, тогава поставянето в мраморна мивка може да подобри облика в банята.

 

Мраморът обаче е тежък материал, и когато е използван за направата на плътно тяло като мивка е нормално да тежи повече и да не може да се направи стенно тяло като класическите мивки санитарен фаянс. Затова производителите акцентират на мивки, които се поставят върху плот, който да е по-сигурна основа за масивното тяло. Дори кръгла мраморна мивка в диаметър 40 см може да тежи около 30 килограма. Така че изборът на мраморна мивка за банята трябва да е обмислен предварително.

 

Иначе добре запечатаният мрамор и неговото рафиниране позволяват сигурна антибактериална среда. Това е така защото се осигурява непорьозност и гладка красива повърхност. Всъщност не малко производителите правят коритото гладко, а външната част е по-груба и близка до естеството на мраморната материя. За разлика от плочките, мивката от мрамор се почиства по-лесно просто защото е по-малка като площ. Просто се избърсва с мека кърпа и сте готови.

 

Ако искате да научите допълнително за мивките от мрамор, за да помислите как такава може да се постави във вашата баня, свържете се с професионалисти. Работата с хора, които добре познават мраморния материал, е в най-добрия за вашия проект за банята, който цели да я направи още по-красива, стилна, практична и безопасна.

Източник: https://faians.com/

 

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *