Освежете старите си дрехи

clothes2 copy copyВсяка жена има в гардероба си стари дрехи, които със сигурност са много хубави. Проблемът не е, че дрехите са стари, а че те вече са й омръзнали и поради тази причина не ги носи, а в същото време не ги и изхвърля, защото й е жал.

Сигурна съм, че и вие сте така, след като четете тази статия. Затова ето няколко варианта какво да правите със старите си дрехи.

Винаги можете да си ги размените с дрехите на приятелката ви. Но можете и да ги освежите и да ги превърнете в нови.

Една дълга пола например винаги можете да я превърнете в минижуп, а една блуза в модерен топ като махнете ръкавите.

В ателиетата за химическо чистене боядисват дрехи, така че винаги можете да пребоядисате някоя, която вече ви е омръзнала. След това можете да сложите аплокация и тя ще придобие чисто нов вид.

Разкъсайте старите си любими дънки и ги направете актуални.

Залепете с помощта на ютия някакъв интересни стикери върху старите си тениски и потници, стига да са памучни. По този начин ще ги актуализирате и никой няма да рзбере, че това са ония старите дрехи.

Друг вариант е да си купите текстилна боя и да изрисувате интересни мотиви върху някоя блуза, дари и върху дънки. Можете да ги украсите и с мъниста или да залепите скъпоценни камъчета с ютията. Така всяка една дреха ще бъде освежена и ще придобие съвсем различен вид.

Друг вариант е дантелата, която сега е много модерна. Навсякъде можете да намерите и ластична дантела, която да прибавите към трикотажни дрехи. С нея може да украсите отделни части или да замените цели. Може например да си направите блуза с дантелени ръкави, които да заменят старите. Или да я пришиете към деколтето. Ако не можете сама да се справите, помолете някоя шивачка.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *