Почивката в планината е чудесен начин за отслабване

Чудесен начин да отслабнете

В планините скоростта на метаболизма се ускорява, така че тялото изгаря повече калории. В същото време апетитът намалява. В планината можете да изгорите 500 до 800 калории на час. Напълно възможно е да свалите 1-2 кг за едно пътуване.

Предлагаме Ви прекрасно място за почивка в Западните Родопи, в къща за гости Кристал в село Триград. Място където да се разтоварите от ежедневието, да се отдадете на чистият възхуд, на прекрасната природата и домашната храна.

 

Свеж въздух

Докато са в планината, дробовете ни са способни да дишат богат на кислород въздух, който не съдържа газовете и замърсяването на града. Той е много полезен при белодробни проблеми, включително астма. Планините са ароматерапия. По време на похода вдишвате ароматите на мащерка, риган, бял равнец и много други лечебни билки, което вече е профилактика на много заболявания.

 

Приятно говорене

Пътуването до планината е чудесно време за общуване със семейството и приятелите. Споделените преживявания и екипният дух предоставят отлична възможност да създадете семейна атмосфера и да оставите незабравими спомени. Планините са чудесен начин да създадете нови познанства и да създадете добри приятели. Наистина, в планината можете веднага да разберете какво е човек. Както пее Висоцки:

„Ако приятел се оказа внезапно

И не приятел, и не враг, но така,

Ако не можете да кажете веднага

Добро или лошо,

Издърпайте човека в планината, рискувайте,

Не го оставяйте сам

Нека бъде във връзка с вас сам,

Там ще разберете кой е той. ”

 

Време е да останете насаме със себе си

 

Изкачването на планини ви позволява да размислите върху смисъла на живота си. Виждайки тези величествени скали и как всичко е хармонично подредено, човек неволно си мисли, че вие ??също сте част от тази система и че сте родени в този свят, за да внесете нещо добро в него.

 

Комуникацията и Интернет не работят в планината. Чудесна възможност да си починете от ежедневната суматоха и модерни технологии.

 

Планините са чудесно място за размисъл, тук можете да се концентрирате върху всяка идея и да я доведете до логичен резултат, който след това да бъде реализиран в реалност. Много често в планината имах интересни идеи или намирах много успешни решения на въпроси, свързани с бизнеса и стратегическото развитие.

 

Също така обичам да слушам образователни аудиокниги в планината. Тук те са много добре запомнени. Факт е, че нашата памет е асоциативна, т.е. възприемането на нова информация е във връзка със заобикалящия ни свят и колкото по-необичайно и интересно е, толкова по-добре нова информация се депозира в главата ни)

 

Пешеходните преходи в планината са чудесно време да се разхождате със семейството и приятелите си, да си починете от работата и да се любувате на невероятната природа и просто да се забавлявате.

 

Как обичате да прекарвате свободното си време?

Изберете едно наистина прекрасно и вълнуващо място за почивка в полите на западните Родопи, ние ще ви посрещнем с уют и комфорт за вас и цялото Ви семейство. Имате си прекрасна природа, скара, добра обстановка, интернет и много други удобства. Но Ви препоръчваме да се разходите добре в гората на близо и да отидете до природните забележителности, пещерните образувания в района. Къща за гости в Триград е точно за вас!

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *