Топлите нюанси на роклята – как да комбинирате

Има цветове в облеклата, които никога не излизат от мода. Те са лесни за комбиниране с почти всичко и по свое му са елегантни. Ето и два цвята, които може да добавите в своя гардероб:

Бежова рокля

Приятният бежов цвят ще направи образа на всяка жена романтичен, нежен, освежаващ и елегантен.

Благодарение на неутралността си, той перфектно се комбинира с всеки друг сянка. Много хармонична изглежда бежова рокля със синьо или сиво яке, както и обувки и аксесоари със същия нюанс. Много женствено изглежда бежовa рокля с нюанс каки: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/рокля-в-цвят-каки-с-буфан-ръкав или зелена трева, кафе или меки жълти тонове.

Ако отивате на парти, може да съчетаете тоалета с чанта и колан в шоколадови тонове. Златните нюанси, които красиво подчертават този цвят, ще украсят образа с деликатност и благородство. В ежедневната версия бежовото е перфектно свързано с нежни тонове маруля, синьо, розово, лилаво или оранжево.

Кафява рокля

Консервативното кафяво е достойно за офиси и бизнес срещи, но подходящо избраните аксесоари ще ви помогнат да улесните. Не е толкова универсален, колкото черният цвят, но все пак се смесва добре с червено, оранжево, зелено и тюркоазено. Мекота и чарът му идват, когато е примесено с бяло, червено и бургунд. Яркостта на кафявата рокля с данъела се явява и с орнаменти от оранжево, жълто, богато синьо. За тъмно кафяво не е необходимо да избирате аксесоари от черен цвят, ще изглежда мрачна, но може да се спрете на млечните нюанси, можете да вземете черно сако или палто. И помнете – колкото по-тъмен е цветът на роклята, толкова по-леки са аксесоарите и орнаментите и обратно, колкото по-лек е, толкова по-наситен е тонът на допълненията. Изглежда страхотна комбинация от кафяво с аксесоари от сребро и кехлибарен оттенък или златна декорация. Обувки с леопард и нежен шал ще дадат на образа стилен и завършен вид. Кожено яке пасва идеално в нежно кафяв ансамбъл.

Сами виждате, че не е задължително да избирате само дрехи в строгите черно и бяло. Винаги може да се явите и формално или неформално с тоалет в бежов или кафяв цвят.

 

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *