Бързи онлайн кредити за хора с лошо цкр

Установено е, че когато се появите в базата данни на ЦКР, никоя банка няма да ви позволи достъп до нов заем. В случай, ме имате лошо цкр, критериите за отпускане на заеми от небанкова финансова институция са почти толкова лесни и ефективни, колкото и тези за отпускане на заем за хора с положителна кредитна история.

Единственото възможно решение за хората с влошен кредитен рейтинг са тези фирми за бързи кредити, които предоставят заеми без проверка в ЦКР.

Изискванията към хората, които желаят бърз онлайн заем от небанково дружество, са опростени максимално.

Всичко, от което се нуждаете, е  валиден документ за самоличност  и всеки документ, който показва, че имате  минимален доход  всеки месец, независимо от източника. Докато банките приемат като допустим източник на средста работната заплата, то фирмите приемат почти всякакъв тип източник на средства.

Всички заеми, предлагани от небанковите дружества, по същество са от типа бързи кредити. Можете да използвате парите, както сметнете за добре, защото никой не ви пита какво искате да направите с тях, така че нямате нужда от подкрепящи документи. Това, че няма да събирате документи от различни институции ви осигурява конфиденциалност. А хората ценят дискретността и не искат всички да разбират, че са останали без спестявания поради недалновидност и лошо планиране на средствата.

За съжаление,  кредитните компании  не отпускат много големи суми на хората, които имат отрицателна кредитна история. Това е така, защото не би било възможно краткосрочните заеми да се отпускат с твърде висок размер, след като се погасяват за неголеми периоди.

Когато кандидаствате за кредит и имате лошо цкр, първият обикновено е много малък.  Това е така, защото по този начин фирмите искат да се уверят дали имате възможност да плащате вноските си навреме. Те поемат редица рискове, когато решават да предоставят заеми без обезпечение, а при хора с лоша кредитна история, заемите обикновено не са с голям размер.

Източник: https://creditportal24.com/

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *