Ето как да изберете дамски дрехи големи размери за офиса

Една жена винаги трябва да изглежда перфектно, без значение от възраст, социален статус или фигура! Това дава увереност и гарантира порция от цялостния успех в работата. Ненапразно се казва: „Хората посрещат по дрехите и изпращат по ума“.

Тук възрастта и телосложението нямат значение. Достатъчно е правилно да включите в гардероба си само няколко „избрани“ дрехи.

Офисният стил на тоалета е подходящ за почти всички жени и особено за пълните. Последните със своя лаконизъм и елегантност, могат да подчертаят красиво естествената красота на великолепните си форми. Ако изберете нещата правилно, тогава размерът плюс за бизнес дамата не само ще бъде успешен, но и ще превърне всяка пухкава лейди в обект на възхищение, сред другите.

В основата на гардероба

„Бизнес“ гардеробът на жената трябва да съдържа само няколко основни елемента. Това са: пола, панталон, рокля и сако. Обикновено това е класически стил, така че дамски дрехи големи размери могат да се носят няколко години. Всички останали елементи от гардероба – блузи, горнища (елеци, жилетки, парео), чанти, шалове и панталони, както и обувки могат да се сменят много по-често, като се комбинират успешно с “основата”.

Неутрален офис костюм

Трудно е да си представим бизнес жената без елегантен костюм. Обикновено сако с пола или сако с панталон. Идеално ще е горната част, сакото да се комбинира и с двете неща. Ето, защо при избора на сако голям размер това трябва да се има предвид.

Стилът зависи от фигурата:

Удълженият втален модел е много подходящ за жени с наднормено тегло. Той може да скрива пълнотата в ханша и красиво да подчертава талията.

Леко подрязан модел с ниска пеплум, която визуално прави бедрата да изглеждат по-малко пълни, също е отлично решение.

Модел с дълбоко V-образно деколте пък ще подчертае луксозния завършек.

Сако със странични цепки в линията на талията, визуално ще “премахне” няколко допълнителни сантиметра по линията на бедрата.

Забележка:

Тук трябва да се избягват твърде късите или дълги прави сака. Първите ще насочат внимание към пълнотата на фигурата. Вторите ще подчертаят пълнотата. Друго правило за успешно сако голям размер е липсата на много детайли. Можете да се ограничите само до няколко вътрешни джоба и обикновена яка.

Не трябва да има руфле, джобове, волани, напластени яки или лъскави копчета. Също така, не избирайте модел само с едно копче. Последното визуално ще увеличи размера.

Бизнес рокля, пола и панталон

Тези неща също трябва да са възможно най-прости. Ако възрастта позволява и при наличието на стройни крака, полата може да е леко “повдигната”. Максималната дължина е средата на прасеца.

Пола-молив , тя е винаги модерна и стилна, изглежда добре на пълната бизнес жена.

Панталоните за офис облекло трябва да отговарят на класически стил. Това може да е леко клош или прав модел, може с една или две гънки от линията на талията. Последното ще помогне за “намаляване” на бедрата и придава хармония на краката.

Блузи – дискретни, но модерни

Блузи, ризи, туники и пуловери с поло яка не принадлежат към основните неща. И все пак, не бива да са претрупани с волани, декоративна бродерия, дантела или лъскави копчета.

Елегантната блуза трябва да придава на жената увереност и затова декоративните елементи могат да бъдат „заменени“ със скъпа красива материя (коприна или шифон) и стил.

Бяла риза-блуза е класика за офиса, но и не бива да прекалявате с белият цвят, защото придава допълнителна пълнота.

“Бизнес” цветове в дамски дрехи големи размери

За офиса тъмните или неутралните нюанси са най-подходящи. Те подхождат най-вече на жените с наднормено тегло. Предпочитание трябва да се даде на черно, тъмно кафе, перлено или бежово. Блуза или рокля, може да се избира в цветове като синьо, череша, лилаво, мляко, смарагд, синьо. Те ще са напълно подходящи.

Наличието на бижута в дамско офис облекло също не е добре дошло. Хубаво е да се ограничите до часовник, колие с тънка верижка и един или два дискретни пръстена. Само така може да се създаде образът на елегантната, умна и уверена в себе си офис дама, независимо от пълнотата на фигурата. Така всяка лейди може да изглежда достойно и луксозно.

Повече за споменатите облекла, може да разгледате и на адреса: loveyourcurvy.com.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *