Интериорни врати Нео-класик

stilni-interiorni-vratiИнтериорните врати могат да се разделят на подвидове. Класически, Нео-класически и Техтон, за да споменем само някои от големият брой разновидности. Имената понякога са определяни от съответния производител, което прави групирането им по-скоро условност отколкото точна наука.

За интериорните врати от класически тип са характерни стоги форми и очертания. Ненабиващи се на очи, тачени предимно заради тяхната функционалност. Класическите интериорни врати почти винаги са отлично решение, и в болшинството от случаите елегантността им също не е за подценяване. Те са в хармония с всяко помещение, което отделят, и създават атмосфера на спокойствие, комфорт и стабилност.

Ако пък искате да си купите нещо изискано, и живо Ви интересуват новите тенденции и течения в света на интериорни врати от Titan-doors.com, обърнете внимание на сериите, често носещи името – Нео-класик. Тези леко необичайни врати, с техните гладки, овални черти и изискани линии несъмнено ще украсят всяка една стая, подчертавайки стабилността и просперитета на Вашия дом.

Дизайнът на вратите от този тип е замислен така, че външната привлекателност да е в унисон с надеждността и солидността на интериорната врата.

Рамката е изработена от листове орехово дърво и масивна дъска, обикновено от иглолистни дървета. Тези интериорни врати са украсени с гладки овални панели, които, при желание на клиента, могат да бъдат заменени със стъклени. Придавайки по този начин допълнителна изящност на вратата. За тази цел се използват специфични стъклени плоскости, матирани по специален начин. В добавка, самото стъкло е декорирано с красиви, стилизирани фигури, създадени с техниката на ситопечата. Всички тези методи и техники спомагат на вратата да придаде уникален чар и топлота на Вашия дом.

Нещо, за което е добре да внимавате докато избирате врата, без значение на серияте от която е Класик, Нео-класик и т.н., е шума и шумоизолацията. Никой не желае да си сложи скъпо струваща врата, за да се убеди след няколко дена, че перде би вършило същата работа. Най-слаба шумоизолация имат интериорните врати направени от бор, което ги прави неподходящи за детски стаи. Всяка една от лудориите на малчугана Ви ще се носи през целия Ваш дом, носейки допълнителен стрес след тежкия работен ден.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *