Съвети за добра визия

Има жени, на които им идва от вътре да се обличат красиво. Те са родени кокетки, сякаш за модели и манекени. Тези жени имат и свои модни принципи, които твърдо отстояват, а на мъжете им трябва само един поглед за час от секундата да разберат коя жена изглежда добре и коя не.

  • 1. Купувайте си качествени облекла. Ако възнамерявате да ги носите няколко години не пестете от цената и ще се убедите, че тя ще ви се върне неколкократно.
  • 2. Създайте свое виртуално облекло. В този екип поставяйте дрехите и обувките през различните сезони. Нека то подчертава преимуществата и ресурсите и скрива слабите ви страни.
  • 3. Не робувайте на модните правила и ако нещо не ви стои добре, колкото и да ви се иска, не се оставяйте на бъдете изкушени. Компенсирайте като рискувате, експериментирате и карате другите да търсят приликите ви с останалите дами, а не разликите.
  • 5. Не комбинирайте принтове и внимавайте с неизпитаните фигуралните комбинации и контрастите. Няма нищо по-отблъскващо от това шарките в тоалета ви да не са в синхрон, цветовете да не са балансирани и вместо да подчертаете хищника в себе си да се превърнете в жертви на модата.
  • 4. Преди да купите помислете дали имате достатъчно други дрехи, с които да съчетаете.
  • 6. Не пренебрегвайте бижутата. Винаги пазете старите бижута и не пропускайте шанса да си купите нещо оригинално или ръчна изработка, ако ви се отдаде такъв. Колиета, обеци пръстени, гривни – те вкарват загадъчност, завършват и придават уникалност на стила ви.

 

Виж повече на : http://e-alexandra.com/

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *