С какво да носим модните маратонки през 2016 г.

Много хора първоначално избират своите дрехи и след това решават, че им трябват обувки. Маратонките от друга страна са толкова разнообразни, че те напълно ще си пасват с всеки набор от дрехи, с който разполагате като ще ви дадат възможност да се представите пред околните в по-смели образи.
Резултат с изображение за Modern sneakers spring - summer 2016
Дънки. Те могат да бъдат класически модели, срязани на определени места или протрити – това не е от значение. Основното нещо, което е наистина от значение е вие да си ги харесвате и да ви стоят добре.  А след това вече е лесно без особени усилия да създадете един прекрасен ансамбъл. Един моден комплект би бил например – сини дънки тип бойфренд подгънати отдолу, бели маратонки декорирани с кристали или шипове, бяла тениска без ръкави в дънков цвят и слънчеви очила.
Панталони. Добре дошли ярки светли панталони с декорирани в тон коланчета. Те правят краката визуално по-дълги особено с помощта на маратонките като зрелищните модерни сникърси или маратонки с платформа от марката Nike. Те идеално пасват още с риза от мъжки тип, едноцветна или с принт или пуловер, блуза или риза.
Поли. Ако полата е къса е необходимо да си изберете маратонки с високи платформи. За дългите поли има и други опции. Сред текстурите са популярни денима, памука, трикото и шифона. Образът е завършен с блуза или пуловер. В студено време можете да използвате кожено яке или жилетка.
Клинове. Те са еднакво подходящи  както за маратонки на платформа така и за ниските такива. Тениската ще завърши този моден ансамбъл. Също така може да ползвате туника или рокля тип пуловер.
Шорти. На къде без шорти? Ако искате да създадете спортен имидж, използвайте модел, украсен с вертикални ивици или джобове. За всекидневният стил са подходящи шорти от деним или памук.

 

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *