Как да изберем подходящ кейс за Samsung

В сравнение с други джаджи, смартфонът се използва най-често, тъй като е многофункционално устройство, което може да помогне във всяка ситуация. Смартфоните са крехка електроника и затова е важно телефонът да се предпазва от навлизане на капки вода и други течности в него, удари и други влияния. Това ще помогне на случая, чиято задача е да защити корпуса и дисплея на смартфона.

Нека видим какви кейсове за Samsung можем да изберем.

Днес можете да намерите голямо разнообразие от калъфи и кейсове за смартфони, които изпълняват не само защитна, но и декоративна или модна функция. Моделите се различават по форма, външен вид, размери, дизайн, но най-важното – според модела на телефона. За всяка марка и всеки пуснат модел се произвежда колекция от кейсове, в които има всички видове – от брони до “книги”, с подобрена защита и от различни материали.

Какви видове кейсове за смартфони има?

• Бронята е капак на рамката, който защитава само страните на смартфона. За този тип трябва да закупите защитно стъкло, тъй като капакът няма да предпази дисплея от повреда. Освен това гърбът също остава незащитен, което може да доведе до драскотини и други деформации по него.
• Двуслойните са най-популярният и стилен сорт. Такива калъфи са практични и удобни, те напълно защитават корпуса и стените на телефона, а също така придават на рамката стилен външен вид.
• Флипове или кобур – калъф със закопчалка, изработен от кожа или друг траен материал. Счита се, че не е особено удобен заради закопчалката, но предпазва добре дисплея и корпуса на смартфона.
• Книги – отворени като книга, заради която са получили името си. Най-скъпите сортове са изработени от кожа, която изглежда солидна и скъпа, но не и младежка.
• С подсилена защита за екстремни спортисти. Тези калъфи са изработени от трайни, водоустойчиви материали, така че да можете да използвате телефона си във всякаква среда.

Кейсовете са направени от различни материали, например:
• Силикон
• Пластмаса
• Кожа
• Термопластичен полиуретан
• Каучук

Всеки материал има своите плюсове и минуси, но термопластичният полиуретан се счита за най-модерен и практичен, тъй като съчетава предимствата на силикона и пластмасата.

За модели на популярните смартфони производителите пуснаха много интересни разновидности на кейсове за Samsung. Най-модерните и стилни са силиконовите подложки с повишена защита. Тези кейсове се предлагат в стилни цветове (тъмно синьо, синьо, сиво, черно), което ви позволява да изберете идеалната опция за вашата джаджа. Също така за моделите Lite са пуснати корици тип книги в модерен дизайн в различни цветове, които изглеждат младежки и модерни.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *