IT Семинар E-Manager в Пловдив

След успешните две издания на семинара IT семинара E-Manager  в Бургас и Варна, сега организаторите от IGCBG.com ни канят на тепетата в град Пловдив, за да разберем каква е тайната за успешно изграждане на онлайн бизнес в България.

Семинара ще се проведе на 05.04 и 06.04 от 9.30 часа в Парк Хотел Пловдив!

На него ще научите интересни похвати за създаване на онлайн магазин, разрастването на вашето онлайн присъствие и поддръжката на бранда ви. SEO оптимизацията е неразделна час от онлайн маркетинг стратегията на всеки бранд. Повече информация можете да намерите на програмата на семинара.

Ето и имената на лекторите – основната причина да посетите събитието:

Боби Величков – IT консултант професионалист.  От 1998 г. разработва и консултира уеб проекти.

Борил Богоев е консултант по онлайн маркетинг и реклама и е в бизнеса от далечната 1999г. Автор на различни онлайн курсове и създател на WebFace Consult.

Борислав Арапчев е SEO специалист с огромен опит, със стотици уеб сайтове в топ 10 на Google.  Той е управител и SEO мениджър на фирма Идея Студио ООД.

Георги Христов е специалист по социалните мрежи и онлайн маркетинга с 8 годишен стаж. Основава уеб агенция IGCBG.com – основен организатор на събитието E-Manager.

Димитър Димитров е специалист по SEO, Inbound Marketing и оптимизация на листинги за Google+ Local. Работи в прогресиращата компания 411 Locals.

Любомир Любомиров е професионален копирайтър с 5 години опит и изписани много текстове и съдържание за сайтове. Работи в Rocket bg

Майк Рам – талантлив софтуерен инжинер. Преминал през много възможни длъжности в сферата на програмирането. Занимава се с консултации и реализация на софтуерни проекти и е управител на фирма RamSoft.

Николай Митев е програмист със стаж от над 10 години. Преминал е през различни управленски позиции, а в момента е управител на агенция BeLean.

Петър Вукадинов също е в бранша от 10 години. Той е професионален програмист и използва познанията си като развива сайт за електронна търговия.

Петър Петров е основател на Тактикс Груп ООД. Изгражда софтуер и облачни технологии.

Явор Сяров е специалист – програмист  по системата за управление на съдържанието Drupal. Има неоспорим опит в изграждане на цялостни онлайн маркетингови стратегии и кампании.

С промо код SEOTEO, можете да се регистрирате и за двата дни на семинара с 20% отстъпка. Цената става наистина символична – 40лв.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *