Подарък за зодия Водолей – с какво да се съобразим при избора

Между датите 21 януари и 19 февруари се намира зодиака на Водолея и родените тогава имат шанса и радостта освен своя рожден ден, да честват и празника на Любовта. А какво по хубаво от това да получите в съвсем кратък интервал две чудесни и мили изненади – подарък за Свети Валентин и за вашия Рожден Ден.

Водолеят е страхотен оригинален, ярък индивид и абсолютно непредсказуем човек. Не като всички останали – това е неговият стил на живот. Неговото мислене и мечти абсолютно не се вписват в общоприетите стандарти, а странните и невъобразими хобита се заменят взаимно със скоростта на мисълта.

Когато избирате подарък за зодия Водолей, не обръщайте внимание на неговата цена, качество и други параметри, които са важни за по-консервативните знаци на Зодиака – за Водолея това са все дребни дреболии! И поне за известно време забравете думите „логика“ и „практично“ – те няма да са необходими, за да изберете подарък за Водолей. При избора се ръководи от емоциите – колкото по-ярки са те, толкова по-добре.

Подарък за жена Водолей, а също и за мъж може да бъде абсолютно всичко – комично, оригинално, ексклузивно, дори малко неадекватно (като всъщност самия Водолей). Основното е, че не е скучно и предвидимо! Самият Водолей не е против да шокира околните с необикновени лудории, така че ще бъде честно, ако го поставите в състояние на шок с подаръка си (в добрия смисъл на думата, разбира се).

Трябва да пазите подаръка си в тайна до самия тържествен момент на връчването му – в противен случай ще развалите цялата изненада. Накарайте Водолея да изпита целия спектър от емоции – от радостно очакване и отпадналост от непознатото до радостно удивление и изумително щастие!

За да изпълните тази точка, ще трябва да се превърнете за известно време в разузнавач в лагера на врага – нито една дума или намек не може да издаде тайната на подаръка. И не дай Боже, вие, звездите, да се консултирате с него относно техническите характеристики или други параметри на презентацията – иначе Водолей с живия си ум бързо ще разбере какво точно ще сложите в кутия с лък. И това е равносилно на провал!

Водолеите са експериментатори по природа, ценят оригинални и креативни подаръци. Дори да получи най-прозаичното нещо като подарък, Водолей очаква, че продуктът ще има изключителен дизайн или оригинално допълнение под формата на функция, която не е съвсем обичайна за този артикул.

Например, не просто тостер, а много специален тостер, който оставя емоджи върху хляба. Или „бягащ“ будилник, тениска с провокативен надпис. Или пневматична кафемашина, която работи без електричество. Или дизайнерска ваза във формата на обелен банан или парче камък с ясни ръбове.

И така, след всички напътствия е време да действате. Разгледайте всички подаръци за мъж Водолей в този сайт

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *