Ботушите през 2014

При ботушите, както и при останалите обувки и сандали, положението е същото – динамика, бързо изместване на акцентите и ежесезонна промяна на трендовете.

Високите ботуши е добре, че може да се носят и на средни на дължина поли, както и на много дълги, т.е. има възможност за различни типове поли. Интересно и за предпочитане е средните поли, тъй като при тях задните части изпъкват по – добре и придават по – голям сексапил. Дамите, предпочитайки каубойски ботуши започват все повече да носят в съчетание дънки. Това също придава добро съчетание между ботуши и връхно облекло.

Късите ботуши също могат да изпъкнат с доста предимства.

По – къси ботуши могат да се съчетаят добре с по-дълга пола.
По-кратък зареждане може да се носи с по-дълга пола. Тази комбинация може да направи да изглеждате стилно и изискано точно толкова, колкото при обратното съчетание.

Късите ботуши могат да се носят и на работното си място. За разлика от по-високите, този тип са по – комфортни и лекички, както и по-удобни за носене. Тези, които работят в града и желаят да привлекат вниманието, е по-добре да изберат късите ботуши.

Обувките са определящата фигура, която създава стил. Те могат да направят краката ви да се чувстват като „плаващи в облаците”. Има доста вариации в зависимост от тоалета, съчетанието избирате Вие самите. Ако се колебаете как да ги съчетаете, то пуснете си моден канал – много бързо ще Ви се избистрят нещата.

Ботушите през 2014 година, също като през 2013 ще бъдат разделени на части – средни, ниски и високи, като преобладаващи през зимния сезон и най-студените му части ще бъдат високите.

През есента, средните и ниските ще вземат превест.

Материалите? Ботушите от кожа и косъм, също както през 2013 ще водят и през 2014 година. Велурът няма да успее да ги задмине поради много недобри свойства.

Не е лесно всяка дама да е в крак с модата. Модата е цял бранш, който трябва да се следи внимателно, за да сме актуални и модерни. Витрините на добрите магазини се сменят светкавично. Някой от новите модели са привлекателни и екстравагантни, но трудно можем да си ги позволим. Компромис … това е ключовата дума – компромис с качеството и цената до постигане на консенсус.

Вижте най-новите продукти на Зебра Онлайн.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

2 thoughts on “Ботушите през 2014

 • October 26, 2013 at 12:33 pm
  Permalink

  Миналата година си закупих едни ботуши от ******* и мисля и тази година да заложа на тях

  Reply
  • October 31, 2013 at 10:35 am
   Permalink

   Браво на теб, но спам коментарите не се толерират 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *