Каква е разликата между TOSHIBA и обикновения климатик

Климатици TOSHIBA – мощност, ефективност, висока циркулация на въздуха и ниско ниво на шум

През зимата е студено, през пролетта е влажно, през лятото е задушно, през есента пак е влажно, а искате да ви е комфортно през цялата година. Днес има възможност да се чувствате уютно и комфортно при всяко време. Климатиците са техника за създаване на сезони в дома и офиса. И така, вие решихте да закупите това чудо на техниката. Какво да избера?

С цялото разнообразие от избор на климатична технология, знаещи и опитни хора ще ви посъветват да обърнете внимание на два или трима производителя, но безспорният лидер на този пазар, разбира се, е TOSHIBA. Какво отличава климатик TOSHIBA от конвенционалния климатик?

На първо място, качеството на производственото оборудване и качеството на предоставените възможности: мощност, ефективност, висока циркулация на въздуха и ниско ниво на шум. Срокът на експлоатация на климатици TOSHIBA е 15 години, докато много други модели работят безпроблемно само 3-5 години. Климатиците TOSHIBA са в състояние да създадат комфорт при минусови температури, при които не могат да се стартират други климатици. Благодарение на  зеолитните филтри, климатици TOSHIBA пречистват въздуха толкова добри, че ги правят безопасни дори за страдащи от алергии, астматици и бебета. Зеолитните филтри на TOSHIBA осигуряват висока ефективност за 3-5 години, докато филтрите, използвани в други климатици, трябва да се сменят на всеки 6 месеца.

Благодарение на високия коефициент на полезно действие до 4,00, климатиците TOSHIBA ви спестяват пари от сметки за електроенергия. Тази комбинация от ефективност и технически иновации прави климатиците TOSHIBA най-привлекателните по отношение на цена и качество.

Изборът от модели климатици на TOSHIBA е огромен – от евтини прозоречни климатици до ултрамодерни VRF системи, които могат да създадат климат в цялата сграда.

Глобалното замърсяване на околната среда като цяло и особено в градовете, загрижеността за собственото здраве са само част от причините за непрекъснато нарастващото търсене на климатични системи. Оставете климатиците TOSHIBA да се погрижат за вас.

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *