Как да защитя екрана на телефона си?

Когато търсите начин да защитите екрана на телефона си от надраскване, ще намерите няколко опции. Някои от опциите включват закалено стъкло, защитни екрани за поверителност и калъфи за телефони. Тези протектори за телефон са идеални за защита на екрана, но трябва да знаете кой е най-подходящ за вас. Прочетете, за да научите повече.

Протектори за поверителност

Използването на протектор за поверителност на екрана е отличен начин да предпазите любопитните очи от това, което правите на вашия смартфон. Тези скрийн протектори са направени от закалено стъкло или PET фолио, което ограничава ъгъла на видимост на дисплея. Те също така ще предпазят екрана на вашия телефон от случайни удари и драскотини.

Защита на телефона - снимка

Има няколко неща, които трябва да знаете за защитата на екрана за поверителност, преди да изберете такава. Налични са два вида: такива, които блокират изгледи отстрани, и такива, които блокират изглед отгоре и отдолу. Има и различни ъгли на гледане, така че не забравяйте да изберете този, който е подходящ за вас. Можете също така да изберете защитен филм, който намалява синята светлина. Само не забравяйте да изберете такъв, който пасва на формата на вашия телефон.

Пластмасови протектори за екрана

Екраните на смартфоните станаха изненадващо издръжливи в наши дни. Но дори и най-издръжливото стъкло ще се спука, когато изпуснете устройството си върху бетонна повърхност. Ето защо протекторите за екрана са от съществено значение – те предпазват екрана на телефона ви от надраскване и ще ви спестят пари за ремонт. Докато повечето протектори за екрани имат сходни свойства, различните марки предлагат по-усъвършенствана защита.

Преди да поставите протектор на екрана, уверете се, че е правилно подравнен с ръба на телефона ви. За да направите това, трябва да премахнете подложката и да хванете протектора на екрана с една ръка. По този начин можете да го подравните по-добре. Трябва също така да избършете добре ръцете си, след като поставите протектора на екрана, за да избегнете оставянето на мъх след себе си.

Закалено стъкло

Един от най-добрите начини да защитите екрана на телефона си е с протектор от закалено стъкло. Тези покрития са особено полезни, ако сте склонни да изпускате, огъвате или удряте телефона си в твърди повърхности. Най-лекият удар ще причини микроскопични фрактури, а всеки следващ ще ги направи все по-големи. Следователно, тези протектори могат да бъдат много полезни за хора, които използват телефоните си на открито или работят на строителни обекти.

Защита на екрана на телефона

Закаленото стъкло ще предпази телефона ви от силни изпускания и удари. Освен това, ще сведе до минимум щетите, причинени от падане. Това означава, че можете да сте сигурни, че телефонът ви ще остане без драскотини за дълго време. Закаленото стъкло също е устойчиво на топлина, което означава, че не е нужно да се притеснявате за петна по екрана. И е устойчив на пръстови отпечатъци, което означава, че пръстите ви няма да оставят следи върху телефона ви.

Калъфи за телефони

Ако се чудите как да защитите екрана на телефона си, имате няколко възможности. Протекторите за екрани и калъфите предлагат допълнителна защита от надраскване и можете да намерите много модели, налични в много различни материали. Протекторите за екран от закалено стъкло са добър вариант, ако се притеснявате за клетъчната антена на вашия телефон, която се намира отстрани на телефона. Други опции включват кожи, които променят външния вид на устройството, но не предлагат много защита. Те обаче предпазват екрана от драскотини.

Калъфите за телефони се предлагат в различни видове и можете да намерите такъв, който отговаря на конкретния ви модел. Докато повечето устойчиви на падане калъфи нямат пълно покритие, някои имат меки капаци за защита на екрана, ако падне. Можете също така да намерите калъфи, подобни на портфейли, които се предлагат с капак със закопчаване. Тези калъфи се предлагат и с джобове за кредитни карти и пари и могат да осигурят допълнително омекотяване на вашия телефон.+

Ако Ви е харесала публикацията, моля споделете я и оставете коментар или се запишете за нашия RSS feed за да получавате винаги полезна информация от света на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *